Rentalite levert derde parkeergarage Q-Park op

In parkeergarage Koopgoot Rotterdam, voormalig Beursplein, is de Premium Power LED verlichting met aluminium tussenstukken (blindstukken) geïnstalleerd. De parkeergarage is gesitueerd in het centrum van Rotterdam, beschikt over 435 plaatsen en wordt beheerd door Q-Park.

De installatie betreft lijnverlichting in een fraai doorgetrokken aluminium lijn met 599 Premium Power Led armaturen en tussen de armaturen zijn er aluminium blindstukken geplaatst (2700 meter).

Alle armaturen zijn voorzien van het Rentalite Basic dim® systeem. Hiermee zullen de lampen bij geen beweging in de garage naar een dim niveau van 10% van het maximale vermogen worden gebracht, waarbij een extra besparing gerealiseerd wordt die oploopt tot 90% ten opzichte van de initiële situatie. Basic dimming houdt in dat dat armaturen in de laagste stand naar 0-10-20 of 30% dimmen en in de hoogste stand (wanneer er beweging is gedetecteerd) naar 70-80-90 of 100%.

Rentalite zal in de komende maand beginnen met de installatie van de Premium Power LED verlichting in de volgende Q park garage, de Grote Markt in Den Haag.

Be Sociable, Share!
Geplaatst op: