RentAlite is een samenwerking gestart met EASY CHARGE: LED-verlichting en slimme laders, zonder investering

RentAlite en EASYCHARGE.me zijn partners geworden om ’s werelds eerste full service pakket aan te bieden dat bestaat uit hoge kwaliteit LED-verlichting in parkeergarages, alsmede de LEVIAMP slimme laders met geïntegreerde LED-verlichting

Het full service pakket begint met een energiebesparingsberekening. De huidige verlichting wordt beoordeeld en een nieuw op maat gemaakt plan wordt gecreëerd. De oude lampen worden vervangen door hoge kwaliteit LED-verlichting met een levensduur van 100.000 uur.

Met het bespaarde geld van de nieuwe efficiënte LED-verlichting kunnen parkeeroperators kiezen hoeveel lampen ze willen vervangen door de EASYCHARGE.me LEVIAMP slimme auto-oplader. Deze unieke slimme lader bevat alle standaard functies van de moderne slimme EV oplaadstations en een LED-lamp die kleurrijk de omgeving verlicht.

Zowel EASYCHARGE.me en RentAlite bieden technisch advies aan de  installateur om ervoor te zorgen dat de gehele oplossing correct wordt geïnstalleerd en parkeeroperators snel de besparing kunnen zien op de energiekosten.

We zijn blij om samen te werken met EASYCHARGE.me om het potentieel van onze beide producten volledig te benutten. Onze missie is om bedrijven energiebesparende verlichting en betaalbare oplaadinfrastructuur te installeren en hun CO2-uitstoot te verminderen. Wij geloven dat deze combinatie van producten veel bedrijven zal helpen om bestaande financiële uitdagingen te overwinnen en een manier om snel hun garages uit te rusten met moderne infrastructuur.

Voor meer informatie of bestel deze gecombineerde oplossing via info@RentaLite.com

Be Sociable, Share!
Geplaatst op: