Parkeergarage Museumkwartier in Den Haag bekroond met een ESPA Gold Award

De onlangs geopende en hypermoderne parkeergarage Museumkwartier in Den Haag is vandaag bekroond met de gouden editie van de European Standard Parking Award: de ESPA Gold Award. Deze award is dé onderscheiding voor parkeergarages van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Interparking ontving het kwaliteitslabel woensdag 26 april jl. uit handen van Monique Pluijm, voorzitter van Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland.

De ESPA Gold Award is door de European Parking Association (EPA) in het leven geroepen om parkeergarages van topkwaliteit te onderscheiden van de standaard waaraan iedere parkeergarage zou moeten voldoen. Rolf Oostendorp, CEO van Interparking Nederland, nam de award in ontvangst: ‘Met de komst van parkeergarage Museumkwartier is de oude functie van het Tournooiveld weer in ere hersteld en is de parkeergarage de toegangspoort tot Den Haag geworden. Hiermee wordt aan een jarenlange gekoesterde wens van o.a. ondernemers, eigenaren, bewoners en culturele instellingen in de omgeving voldaan. Klantbeleving speelt een grote rol binnen de parkeergarage, zo is er een parkeergeleidingssysteem – waarmee de bezoeker via de kortste route naar een vrije plek wordt geleid, ledverlichting, kentekenherkenning en de optie om van tevoren een parkeerplek te reserveren via parkereninmuseumkwartier.nl.’

Rentalite is verantwoordelijk voor het installeren van de meeste energie-efficiënte LED-verlichting in de garage. Ze zijn erin geslaagd om meer dan 70% te besparen op de lichte energie en CO2-uitstoot.

Be Sociable, Share!
Geplaatst op: